Carpaccio de remolatxa
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
La remolatxa és un vegetal que conté uns pigments anomenats antocianines, amb un potent efecte antioxidant que ens ajuda a combatre els radicals lliures.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
2 remolatxes grosses cuites
200 g de ricotta
25 ml d'oli OVE
2 llimes
Ras-alhanut
Menta
Sal en escates
PREPARACIÓ
- En un bol, hi posem mitja cullerada de ras-alhanut i 200 g de ricotta i ho barregem.
- En un altre bol, hi posem una llima espremuda i oli d'oliva, uns 25 ml. Ho integrem amb unes varetes.
- Laminem en un plat rodelles de dues remolatxes ja cuites i pelades. Amb guants no us tacareu.
- Per sobre de la remolatxa, hi escampem la barreja de ricotta.
- Tallem menta a la juliana i també l'hi escampem per sobre.
- Per últim, hi ratllem la pela de llima i hi afegim la salsa d'oli i llima i sal en escates.