Carpaccio de remolatxa

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    La remolatxa és un vegetal que conté uns pigments anomenats antocianines, amb un potent efecte antioxidant que ens ajuda a combatre els radicals lliures.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 2 remolatxes grosses cuites  

    200 g de ricotta  

    25 ml d'oli OVE 

    2 llimes 

    Ras-alhanut 

    Menta 

    Sal en escates 

PREPARACIÓ

  1. En un bol, hi posem mitja cullerada de ras-alhanut i 200 g de ricotta i ho barregem. 
  2. En un altre bol, hi posem una llima espremuda i oli d'oliva, uns 25 ml. Ho integrem amb unes varetes. 
  3. Laminem en un plat rodelles de dues remolatxes ja cuites i pelades. Amb guants no us tacareu. 
  4. Per sobre de la remolatxa, hi escampem la barreja de ricotta.  
  5. Tallem menta a la juliana i també l'hi escampem per sobre.  
  6. Per últim, hi ratllem la pela de llima i hi afegim la salsa d'oli i llima i sal en escates. 
Anar al contingut