Carpaccio de vieires

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Dieta: Sense gluten
  • Informació nutricional
    -Obre

    La vieira és un mol·lusc ric en minerals essencials com sodi, potassi, fòsfor, calci, iode, zinc i magnesi.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 RACIÓ

    3 vieires sense clova

  • 1 llima
  • 1 taronja dolça 
  • Oli OVE
  • Sal en escates
  • Gingebre

PREPARACIÓ

  1. Comencem preparant la salsa. Espremem dins un bol unes gotes de 1/2 llima neta. 
  2. Reservem la meitat de la llima per a l'emplatat. 
  3. Hi afegim un raig d'oli OVE i una mica de gingebre fresc ratllat. 
  4. Ho integrem.
  5. Pelem a sang una taronja i en separem un parell de grills. Els tallem a daus. 
  6. Tallem a rodelles fines 3 vieires ben fredes de nevera. Si no estan fredes, ens costarà més tallar-les fines.
  7. Flamegem les rodelles de vieira
  8. Emplatem les vieires amb els daus de taronja, la salsa reservada i una mica de ratlladura de la llima que teníem reservada. 
  9. Acabem amb una mica de sal en escates.
Anar al contingut