Carpaccio de vieires
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 10 minuts
- Dieta: Sense gluten
- Informació nutricional -Obre
La vieira és un mol·lusc ric en minerals essencials com sodi, potassi, fòsfor, calci, iode, zinc i magnesi.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
1 RACIÓ
3 vieires sense clova
- 1 llima
- 1 taronja dolça
- Oli OVE
- Sal en escates
- Gingebre
PREPARACIÓ
- Comencem preparant la salsa. Espremem dins un bol unes gotes de 1/2 llima neta.
- Reservem la meitat de la llima per a l'emplatat.
- Hi afegim un raig d'oli OVE i una mica de gingebre fresc ratllat.
- Ho integrem.
- Pelem a sang una taronja i en separem un parell de grills. Els tallem a daus.
- Tallem a rodelles fines 3 vieires ben fredes de nevera. Si no estan fredes, ens costarà més tallar-les fines.
- Flamegem les rodelles de vieira
- Emplatem les vieires amb els daus de taronja, la salsa reservada i una mica de ratlladura de la llima que teníem reservada.
- Acabem amb una mica de sal en escates.