Carquinyolis

INGREDIENTS

  • 150 g de farina

    100 g de sucre

    100 g d'ametlles crues amb pell

    1 ou

    Ratlladura de pell de llimona

    1 culleradeta de llevat

PREPARACIÓ

  1. Poseu a remullar les ametlles. Han de quedar cobertes d'aigua.
  2. En un bol, batem l'ou amb el sucre i la ratlladura de la pell de llimona.
  3. Hi incorporem la farina amb el llevat i les ametlles humitejades.
  4. Ho barregem bé amb una espàtula. No ho feu amb les mans perquè és molt enganxós.
  5. Una vegada la pasta tingui consistència, agafeu-la amb les mans humides i feu dues barres, com si fossin de pa, però més primes.
  6. Les enfornem a 180 graus uns 15 minuts. 
  7. Tallem les barres en diagonal, i un cop tallats els carquinyolis, els tornem al forn cinc minuts més fins que quedin ben daurats i secs.
Anar al contingut