Carquinyolis
- Programa: La selva
- Cuina: Mireia Carbo
INGREDIENTS
150 g de farina
100 g de sucre
100 g d'ametlles crues amb pell
1 ou
Ratlladura de pell de llimona
1 culleradeta de llevat
PREPARACIÓ
- Poseu a remullar les ametlles. Han de quedar cobertes d'aigua.
- En un bol, batem l'ou amb el sucre i la ratlladura de la pell de llimona.
- Hi incorporem la farina amb el llevat i les ametlles humitejades.
- Ho barregem bé amb una espàtula. No ho feu amb les mans perquè és molt enganxós.
- Una vegada la pasta tingui consistència, agafeu-la amb les mans humides i feu dues barres, com si fossin de pa, però més primes.
- Les enfornem a 180 graus uns 15 minuts.
- Tallem les barres en diagonal, i un cop tallats els carquinyolis, els tornem al forn cinc minuts més fins que quedin ben daurats i secs.