Carxofes amb cloïsses

INGREDIENTS

  • 12 carxofes

    500 g de cloïsses

    300 ml de brou concentrat de peix

    50 ml de vi blanc

    4 grans d'all

    1 bitxo

    Julivert

    1 cullerada de farina

    Oli d'oliva

    Sal

PREPARACIÓ

Pelem les carxofes, les tallem i les submergim en aigua i julivert per evitar-ne l'oxidació.

Enrossim les carxofes a la paella a foc fort amb un rajolí d'oli i sal.

Pelem i filetegem els grans d'all i els fiquem a la paella.

Quan les carxofes s'hagin enrossit, hi afegim el bitxo tallat.

Hi posem el vi blanc i continuem a foc mig fins que s'evapori.

Hi afegim la farina fins que cogui. Hi aboquem el brou de peix perquè hi cogui la carxofa.

Finalment afegim les cloïsses a la paella durant un minut, i el julivert picat. Sacsegem i mengem immediatament.
Anar al contingut