Carxofes fregides en un pim pam
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Arnau Paris
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
4 carxofes
Llimona
Oli de gira-sol
Romesco
Sal
Pebre
PREPARACIÓ
- Netegem i pelem les carxofes per treure'ls-hi la part més dura.
- Les tres carxofes que farem al microones les tallem a quarts.
- Amanim la base de les carxofes amb oli, sal i pebre i les posem en un bol apte per a microones. El recipient ha de ser més alt que les carxofes.
- Posem un rajolí d'aigua al bol, el tapem amb un plat i l'introduïm al microones.
- Ho courem a màxima potència durant 10 minuts.
- L'altra carxofa la farem fregida en forma de xips. Si n'heu de fer més d'una, les podeu reservar en un recipient amb aigua i suc de llimona.
- Una vegada neta, sense la part més dura i sense pèls, laminem la carxofa amb l'ajuda d'una mandolina o d'un ganivet, fent talls molt prims.
- La fregim amb oli de gira-sol ben calent.
- La servim amb salsa de romesco i un punt de picant.