Carxofes fregides en un pim pam

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Arnau Paris
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • 4 carxofes

    Llimona

    Oli de gira-sol

    Romesco

    Sal

    Pebre

     

PREPARACIÓ

  1. Netegem i pelem les carxofes per treure'ls-hi la part més dura.
  2. Les tres carxofes que farem al microones les tallem a quarts.
  3. Amanim la base de les carxofes amb oli, sal i pebre i les posem en un bol apte per a microones. El recipient ha de ser més alt que les carxofes. 
  4. Posem un rajolí d'aigua al bol, el tapem amb un plat i l'introduïm al microones. 
  5. Ho courem a màxima potència durant 10 minuts.
  6. L'altra carxofa la farem fregida en forma de xips. Si n'heu de fer més d'una, les podeu reservar en un recipient amb aigua i suc de llimona.
  7. Una vegada neta, sense la part més dura i sense pèls, laminem la carxofa amb l'ajuda d'una mandolina o d'un ganivet, fent talls molt prims.
  8. La fregim amb oli de gira-sol ben calent.
  9. La servim amb salsa de romesco i un punt de picant.
Anar al contingut