Cassola de mongetes del ganxet amb verdures d'hivern
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Víctor Quintillà
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Lluerna, Santa Coloma de Gramenet
- Informació nutricional -Obre
Les mongetes són riques amb fibra que estimulen el trànsit intestinal.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- Per a 4 persones:
- 250 g de mongetes del ganxet cuites
- 150 g de brou d'au
- 100 g miniverdures variades
- 20 g coliflor
- 20 g carbassa
- 20 g d'espinacs
- cibulet
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
Per començar, en un cassó amb aigua bullint escaldeu les miniverdures, ja pelades, durant 10 segons i refredeu-les en un bol amb aigua i gel. Seguidament, al mateix cassó escaldeu la coliflor tallada a trossets durant uns minuts i refredeu-la en un cassó amb aigua i gel. A continuació, poseu la carbassa tallada a daus al mateix cassó i deixeu-la coure durant 10 minuts.
Tot seguit, talleu les miniverdures a trossos i salteu-les en una paella amb una mica d'oli durant un parell de minuts juntament amb la carbasssa i la coliflor. Després, afegiu-hi les mongetes del ganxet i el brou i deixeu-ho coure tot junt durant uns minuts. Finalment, poseu-hi el cibulet picat i les fulles d'espinacs, remeneu-ho bé i retireu-ho del foc.
I ja per acabar, emplateu les mongetes amb les verdures.
Tot seguit, talleu les miniverdures a trossos i salteu-les en una paella amb una mica d'oli durant un parell de minuts juntament amb la carbasssa i la coliflor. Després, afegiu-hi les mongetes del ganxet i el brou i deixeu-ho coure tot junt durant uns minuts. Finalment, poseu-hi el cibulet picat i les fulles d'espinacs, remeneu-ho bé i retireu-ho del foc.
I ja per acabar, emplateu les mongetes amb les verdures.