Cassola de sardines

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les sardines són font de vitamina D essencial per a l'absorció del calci i el fòsfor dels aliments.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 16 sardines netes  

    1 l oli OVE 

    1 cabeça d'alls 

    Pebre negre en gra 

    Gingebre fresc 

    Bitxos 

    Coriandre 

PREPARACIÓ

  1. Perfumarem l'oli on courem les sardines. Posarem una cassola al foc amb un litre d'oli OVE. Hi afegim una cabeça d'alls, dos dits de gingebre fresc tallat a trossos, 20 boles de pebre negre i dos bitxos sencers, això al gust.
  2. Quan de la cassola en surtin bombolletes, la traurem del foc i hi afegirem setze filets de sardina ja nets i sense espina. Ho courem cinc minuts.
  3. Un cop passat el temps, emplatarem les sardines amb una mica d'oli de la cocció i coriandre picat per sobre.
Anar al contingut