Cassoleta de ''morcilla''
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
La poma és rica en fibra soluble, una fibra que participa en la salut intestinal, ja que serveix d'aliment a la flora intestinal i també ajuda a normalitzar el transit intestinal, entre d'altres.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
1 botifarró
1 poma
15 g de bastonets d'ametlla
Torrades de pa
Raig de sidra
Menta
Julivert
Oli
PREPARACIÓ
- Comencem torrant quinze grams de bastonets d'ametlla. Escalfem una paella i, quan estigui calenta, hi afegim les ametlles i les torrem.
- Mentre es van fent, aprofitem per tallar una poma per la meitat. Guardem la que no farem servir per a la recepta, i l'altra la pelem i la tallem a quarts. Un cop fets, ratllem la poma.
- Traiem els bastonets d'ametlla de la paella i els reservem en un bol, afegim a la pella un raig d'oli i hi afegim la poma ratllada i l'hi saltem dos minuts.
- Mentre es va fent la poma, agafem un botifarró d'arròs i el pelem i el mal tallem.
- Afegim a la paella el botifarró mal tallat i el coem mentre l'anem desfent amb una espàtula.
- Acabem la cocció afegint-hi una mica de sidra, fins que se n'evapori l'alcohol.
- Piquem unes quantes fulles de menta i unes quantes de julivert i les reservem.
- En el moment d'emplatar-ho, agafem una cassoleta de fang de presentació i emplatem el contingut de la paella, és a dir, el botifarró amb la poma i, per sobre, hi posem els bastonets d'ametlla torrats, la menta i el julivert picat, i unes torrades de pa per acompanyar-ho.