Cassoleta de ''morcilla''

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    La poma és rica en fibra soluble, una fibra que participa en la salut intestinal, ja que serveix d'aliment a la flora intestinal i també ajuda a normalitzar el transit intestinal, entre d'altres.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 botifarró

    1 poma

    15 g de bastonets d'ametlla

    Torrades de pa

    Raig de sidra

    Menta

    Julivert

    Oli

PREPARACIÓ

  1. Comencem torrant quinze grams de bastonets d'ametlla. Escalfem una paella i, quan estigui calenta, hi afegim les ametlles i les torrem.
  2. Mentre es van fent, aprofitem per tallar una poma per la meitat. Guardem la que no farem servir per a la recepta, i l'altra la pelem i la tallem a quarts. Un cop fets, ratllem la poma.
  3. Traiem els bastonets d'ametlla de la paella i els reservem en un bol, afegim a la pella un raig  d'oli i hi afegim la poma ratllada i l'hi saltem dos minuts.
  4. Mentre es va fent la poma, agafem un botifarró d'arròs i el pelem i el mal tallem.
  5. Afegim a la paella el botifarró mal tallat i el coem mentre l'anem desfent amb una espàtula.
  6. Acabem la cocció afegint-hi una mica de sidra, fins que se n'evapori l'alcohol.
  7. Piquem unes quantes fulles de menta i unes quantes de julivert i les reservem.
  8. En el moment d'emplatar-ho, agafem una cassoleta de fang de presentació i emplatem el contingut de la paella, és a dir, el botifarró amb la poma i, per sobre, hi posem els bastonets d'ametlla torrats, la menta i el julivert picat, i unes torrades de pa per acompanyar-ho.
Anar al contingut