Cebes amb miso
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Informació nutricional -Obre
La ceba es rica en compostos de sofre y vitamines C i E, també destaca el seu contingut en flavonoides, unes substancies amb gran poder antioxidantAmb la col·laboració de:
INGREDIENTS
4 cebes de Figueres mitjanes (1,2 quilos)
500 ml aigua mineral
80 g mantega
80 g pasta de miso blanca
Sèsam negre
PREPARACIÓ
- Posem 500 ml d'aigua a escalfar en un cassó.
- En un got batedor, hi posem 80 g de miso blanc. 80 g de mantega pomada, un raig d'aigua del cassó temperada (reservem la resta) i ho turbinem fins a tenir una pasta fina.
- Escalfem una paella ampla amb tapa. Tallem a quarts 4 cebes de Figueres mitjanes. Si són grosses, les dividim en 6 parts. Col·loquem les cebes a la paella i les cobrim amb la pasta de miso i mantega i amb la resta d'aigua. Ho tapem i coem a foc mitjà durant 15 minuts.
- Donem la volta a les cebes i les acabem de coure, sense tapa, fins que redueixi la salsa i tingui una textura de glassa.
- Emplatem les cebes en una safata, hi posem per sobre la resta de la salsa i hi tirem una mica de sèsam negre.