Cebiche de bruixa
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Dieta: Sense gluten
- Informació nutricional -Obre
La bruixa és ideal per a tota la família, perquè és un peix blanc, és a dir, pobre en greix i de fàcil digestió.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- filets de 2 bruixes
- 2 cebes morades
- 3 alls tendres
- 2 llimes
- un bitxo fresc vermell
- un bitxo fresc groc
- pebre rosa
- 200 ml de fumet
- coriandre
- oli d'oliva verge extra
PREPARACIÓ
1. Congelem durant 48 h la bruixa i la deixem descongelar a la nevera. Un cop descongelada, hi fem un bany de sal de 30 minuts (70 g de sal per un litre d'aigua). La tallem a quadradets petits.
2. Tallem la ceba a la ploma, i els alls tendres, els bitxos i la meitat del coriandre a rodelles petites. Ho barregem tot amb la bruixa. Hi tirem el suc de les dues llimes. Hi afegim un rajolí d'oli verge extra d'oliva. Ho deixem coure durant 5 minuts.
3. Passats els 5 minuts, hi afegim el got de fumet fred. Ho acabem afegint-hi la meitat que ens queda del coriandre, i la ratlladura de les llimes. Ho servim.
2. Tallem la ceba a la ploma, i els alls tendres, els bitxos i la meitat del coriandre a rodelles petites. Ho barregem tot amb la bruixa. Hi tirem el suc de les dues llimes. Hi afegim un rajolí d'oli verge extra d'oliva. Ho deixem coure durant 5 minuts.
3. Passats els 5 minuts, hi afegim el got de fumet fred. Ho acabem afegint-hi la meitat que ens queda del coriandre, i la ratlladura de les llimes. Ho servim.