Cebiche de llenguado
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Evelyn Pozo
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cuines de casa
- Dieta: Sense gluten
- Informació nutricional -Obre
El llenguado és un peix molt apreciat, de carn blanca, rica en proteïnes i baixa en greixos, de bona digestibilitatAmb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- Ingredients per a 4 persones:
- 720 g de filets de llenguado fresc
- 12 llimes
- 2 "ají limo"
- bitxo
- 2 cebes vermelles
- 450 g de moniato bullit
- 225 g de blat de moro tendre
- 225 g de blat de moro sec
- coriandre fresc
- enciam
- pebre
- gingebre
- 1 gran d'all
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, bullim el moniato 20 minuts i el blat de moro tendre, 15 minuts. Fregim el blat de moro sec 20 minuts (blat de moro i moniato s'han de deixar refredar).
Tallem el peix a daus i la ceba a tires fines i ho reservem. Pelem i tallem els alls a trossets. En un bol, hi posem el peix, la sal, el pebre, l'all, l'"ají limo" i ho barregem tot. Hi ratllem gingebre per sobre.
Fem suc de llima i l'afegim al bol amb tota la resta d'ingredients, i ho remenem fins que quedi tot ben homogeni. Ho deixem reposar dins la nevera perquè agafi tots el sabors dels ingredients durant 1 hora.
Servim el cebiche amb el blat tendre bullit i el moniato. Ho guarnim amb coriandre i una fulla d'enciam.
Tallem el peix a daus i la ceba a tires fines i ho reservem. Pelem i tallem els alls a trossets. En un bol, hi posem el peix, la sal, el pebre, l'all, l'"ají limo" i ho barregem tot. Hi ratllem gingebre per sobre.
Fem suc de llima i l'afegim al bol amb tota la resta d'ingredients, i ho remenem fins que quedi tot ben homogeni. Ho deixem reposar dins la nevera perquè agafi tots el sabors dels ingredients durant 1 hora.
Servim el cebiche amb el blat tendre bullit i el moniato. Ho guarnim amb coriandre i una fulla d'enciam.