Cebiche de llobarro amb magrana
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 1 PERSONA:
120 g llobarro sense pell ni espines
1 llima
1 magrana
1 panotxa de blat de moro cuita
Coriandre
Ceba morada
Blat de moro fregit gegant
Sal
Pebre
PREPARACIÓ
- Tallem pel mig una magrana. En buidem una meitat i en guardem els grans en un bol. Espremem l'altra meitat i n'aboquem el suc en un altre bol.
- Al bol dels grans de magrana hi afegim un quart de ceba morada tallada a juliana.
- En aquest mateix bol hi afegim els grans de mitja panotxa cuita de blat de moro.
- En el bol del líquid, hi afegim el suc d'una llima.
- Tallem a daus 120 g de llobarro descongelat --sense pell ni espines-- que salpebrem. El posem al bol dels sucs durant dos minuts.
- Passem al bol dels grans de magrana i blat de moro el contingut del bol on hi tenim el peix. També hi afegim tiges de coriandre que desfullem. Ho salpebrem tot i ho integrem.
- Mal tallem blat de moro gegant cruixent i l'acabem d'afegir per sobre el cebiche.