Cigrons amb sobrassada

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els cigrons són un llegum que aporta energia de llarga duració i, a més, molta quantitat de fibra si es mengen amb pell.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 150 g cigrons cuits

  • 1 gra d'all
  • 1 cullerada de farina
  • Sobrassada coent
  • Vinagre
  • Aigua
  • Sal

PREPARACIÓ

  1. Escalfem una paella, i mentre s'escalfa, pelem i laminem un gra d'all.
  2. Afegim l'all laminat a la paella, juntament amb un tros de sobrassada coent que maltrenquem amb les mans. Coem la sobrassada amb l'all durant un parell de minuts.
  3. Afegim a la paella una cullerada de farina, la integrem bé i la coem un minut més per torrar-la.
  4. Aboquem a la paella un raig de vinagre i l'evaporem.
  5. Afegim a la paella 150 g de cigrons cuits amb part del líquid de la seva cocció. Ho remenem bé per barrejar tots els ingredients i ho coem tres minuts.
  6. Emplatem els cigrons amb sobrassada i ja tenim el plat a punt per menjar.
Anar al contingut