Cigrons amb sobrassada
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
Els cigrons són un llegum que aporta energia de llarga duració i, a més, molta quantitat de fibra si es mengen amb pell.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
150 g cigrons cuits
- 1 gra d'all
- 1 cullerada de farina
- Sobrassada coent
- Vinagre
- Aigua
- Sal
PREPARACIÓ
- Escalfem una paella, i mentre s'escalfa, pelem i laminem un gra d'all.
- Afegim l'all laminat a la paella, juntament amb un tros de sobrassada coent que maltrenquem amb les mans. Coem la sobrassada amb l'all durant un parell de minuts.
- Afegim a la paella una cullerada de farina, la integrem bé i la coem un minut més per torrar-la.
- Aboquem a la paella un raig de vinagre i l'evaporem.
- Afegim a la paella 150 g de cigrons cuits amb part del líquid de la seva cocció. Ho remenem bé per barrejar tots els ingredients i ho coem tres minuts.
- Emplatem els cigrons amb sobrassada i ja tenim el plat a punt per menjar.