Cloïsses amb curri verd

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les cloïsses són molt riques en ferro i proteïnes de bona qualitat, tenen poc greix i són molt lleugeresAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 500 g de cloïsses 
  • 35 g farina
  • 400 ml brou de verdures 
  • Pasta de curri verd
  • Llimona 
  • Coriandre
  • Oli OVE
  •  

PREPARACIÓ

  1. Farem un roux per a la salsa. Posarem 35 g de farina en oli calent i la courem 2 minuts a foc mitjà. 
  2. Abocarem a la farina 400 ml de brou de verdura calent. Ho barregem bé perquè no quedin grumolls.
  3. Hi afegim unes gotes de llimona que espremem i 15 g de pasta de curri verd que dissolem. 
  4. Tenim 500 g de cloïsses netes embolicades amb un drap que ja hem purgat en aigua.  Afegim les cloïsses a la paella a foc mitjà-baix perquè s'obrin. 
  5. Quan s'han obert les retirem del foc i les emplatem afegint una mica de coriandre tallat per sobre. 
Anar al contingut