Coc amb mel casolana

INGREDIENTS

  • PER A QUATRE PERSONES:

    PRIMERA CAPA

    1 ou

    1 got d'anís

    1 got d'oli d'oliva

    300 g de farina

     

    SEGONA CAPA:

    2 gots d'oli

    170 g de farina

    50 g d'ametlla molta

     

    200 g de mel aprox. 

PREPARACIÓ

  1. En un bol, hi posem un ou, un got d'anís i un got d'oli i remenem amb les varetes.
  2. Hi afegim la farina i ho tornem a remenar fins que la pasta sigui fina i sense grumolls.
  3. Quan la tinguem, la posem en una safata amb paper de forn.
  4. Per fer la segona capa, posem al bol dos gots d'oli, la farina i 200 g d'ametlla molta i ho remenem bé. 
  5. Posem aquesta massa a la safata per sobre de la primera. 
  6. Ho enformen i ho deixem coure 45 minuts.
  7. Quan el coc sigui cuit i encara calent, hi posem per sobre una capa de mel i ho deixem refredar.
  8. Ho tallem en racions i ho emplatem.  
Anar al contingut