Coc amb mel casolana
- Programa: El tàper de la iaia
- Cuina: Josefina
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
PER A QUATRE PERSONES:
PRIMERA CAPA
1 ou
1 got d'anís
1 got d'oli d'oliva
300 g de farina
SEGONA CAPA:
2 gots d'oli
170 g de farina
50 g d'ametlla molta
200 g de mel aprox.
PREPARACIÓ
- En un bol, hi posem un ou, un got d'anís i un got d'oli i remenem amb les varetes.
- Hi afegim la farina i ho tornem a remenar fins que la pasta sigui fina i sense grumolls.
- Quan la tinguem, la posem en una safata amb paper de forn.
- Per fer la segona capa, posem al bol dos gots d'oli, la farina i 200 g d'ametlla molta i ho remenem bé.
- Posem aquesta massa a la safata per sobre de la primera.
- Ho enformen i ho deixem coure 45 minuts.
- Quan el coc sigui cuit i encara calent, hi posem per sobre una capa de mel i ho deixem refredar.
- Ho tallem en racions i ho emplatem.