Coc de brossat
- Programa: De vacances
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Més d'una hora
INGREDIENTS
- 1 kg brossat
- 170 g de sucre
- 50 g de Maicena
- 9 ous sencers
- 450 g de sucre
- 50 g d'impulsor en pols
- 125 cl de llet
- 575 g de farina
- 450 oli
PREPARACIÓ
Es fa una pasta amb el brossat el sucre i la Maicena, i s'ha de moldejar i estovar a mà, donant-li cos i mesclant bé.
A part, hem de tenir a punt la pasta del coc, feta a l'estil tradicional, amb ous, sucre, impulsor en pols, llet, farina i oli.
El brossat s'afegeix dins el motlle, sobre el coc, i tot plegat es fica al forn. Allí hem de deixar-lo una hora a 160ºC de dalt i de baix.
Un cop estigui al punt només cal deixar-lo refredar.
A part, hem de tenir a punt la pasta del coc, feta a l'estil tradicional, amb ous, sucre, impulsor en pols, llet, farina i oli.
El brossat s'afegeix dins el motlle, sobre el coc, i tot plegat es fica al forn. Allí hem de deixar-lo una hora a 160ºC de dalt i de baix.
Un cop estigui al punt només cal deixar-lo refredar.