Coca d'ànec amb pera

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Sense lactosa
  • Informació nutricional
    -Obre

    És una recepta molt rica en vitamines i minerals de les verdures, així com en proteïnes de bona assimilació del pollastre. És ideal com a plat lleuger i gustós.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Per a 2 racions

    1 paquet pasta brisa   

    1 confit d'ànec  

    2 peres 

    Encenalls de formatge grana padano  

    Ruca 

    Romaní fresc 

PREPARACIÓ

  1. Pelem 2 peres i les tallem a daus petits. 
  2. Estenem un full de pasta brisa i li tallem les vores per fer-ne formes quadrades.  
  3. Preparem una safata de forn amb paper sulfurat i posem la brisa tallada sobre el paper. 
  4. Posem els daus de pera repartits sobre les dues porcions de pasta brisa. 
  5. Hi afegim una mica de romaní fresc tallat. 
  6. Portem la brisa amb pera al forn que tenim a 180º i l'hi deixem 25 minuts. 
  7. Escalfem al bany maria o al micro una cuixa d'ànec confitat.  
  8. Esfilagarsem l'ànec.  
  9. Un cop les coques han sortit del forn, hi posem l'ànec esfilagarsat i unes fulles de ruca. 
  10. Acabem el plat amb uns encenalls de formatge curat. 
Anar al contingut