Coca d'ànec amb pera
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Sense lactosa
- Informació nutricional -Obre
És una recepta molt rica en vitamines i minerals de les verdures, així com en proteïnes de bona assimilació del pollastre. És ideal com a plat lleuger i gustós.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
Per a 2 racions
1 paquet pasta brisa
1 confit d'ànec
2 peres
Encenalls de formatge grana padano
Ruca
Romaní fresc
PREPARACIÓ
- Pelem 2 peres i les tallem a daus petits.
- Estenem un full de pasta brisa i li tallem les vores per fer-ne formes quadrades.
- Preparem una safata de forn amb paper sulfurat i posem la brisa tallada sobre el paper.
- Posem els daus de pera repartits sobre les dues porcions de pasta brisa.
- Hi afegim una mica de romaní fresc tallat.
- Portem la brisa amb pera al forn que tenim a 180º i l'hi deixem 25 minuts.
- Escalfem al bany maria o al micro una cuixa d'ànec confitat.
- Esfilagarsem l'ànec.
- Un cop les coques han sortit del forn, hi posem l'ànec esfilagarsat i unes fulles de ruca.
- Acabem el plat amb uns encenalls de formatge curat.