Coca d'anxova, remolatxa i alvocat

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    La remolatxa és un vegetal que conté uns pigments anomenats antocianines, amb un potent efecte antioxidant que ens ajuda a combatre els radicals lliures.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 4 pans de coca individuals 

    1 alvocat 

    1 remolatxa 

    12 lloms d'anxova 

    2 tomàquets pera en conserva 

    8 nous amb closca 

    1 tomàquet de penjar 

    Vinagre balsàmic 

    Oli OVE 

    Sal en escates 

PREPARACIÓ

  1. Comencem a fer la coca eixugant 2 tomàquets pera en conserva i traient-ne les llavors . A continuació, els tallem a concassé, o sigui, a daus petits. Els reservem en un bol amanint-los amb un raig d'oli OVE i un raig de vinagre balsàmic. 
  2. Tallem per la meitat, i després a rodelles, una remolatxa cuita. La reservem en un plat. 
  3. Tallem per la meitat un alvocat, li traiem el pinyol, el pelem i també el tallem a rodelles. El reservem en un plat. 
  4. Muntem les 4 coques amb pans de coca individuals que podem torrar. Tallem per la meitat un tomàquet de penjar i el refreguem pels pans.  
  5. Muntem les coques posant-hi intercalades rodelles de remolatxa i d'alvocat. Repartim els tomàquets a dau per damunt. A continuació, posem 3 filets d'anxova en cada coca. 
  6. Pelem i triturem lleugerament 8 nous amb closca. Les repartim per damunt les coques. 
  7. Acabem amb un raig d'oli OVE i unes escates de sal. I ja tenim les nostres coques llestes. 
Anar al contingut