Coca d'anxova, remolatxa i alvocat
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
La remolatxa és un vegetal que conté uns pigments anomenats antocianines, amb un potent efecte antioxidant que ens ajuda a combatre els radicals lliures.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
4 pans de coca individuals
1 alvocat
1 remolatxa
12 lloms d'anxova
2 tomàquets pera en conserva
8 nous amb closca
1 tomàquet de penjar
Vinagre balsàmic
Oli OVE
Sal en escates
PREPARACIÓ
- Comencem a fer la coca eixugant 2 tomàquets pera en conserva i traient-ne les llavors . A continuació, els tallem a concassé, o sigui, a daus petits. Els reservem en un bol amanint-los amb un raig d'oli OVE i un raig de vinagre balsàmic.
- Tallem per la meitat, i després a rodelles, una remolatxa cuita. La reservem en un plat.
- Tallem per la meitat un alvocat, li traiem el pinyol, el pelem i també el tallem a rodelles. El reservem en un plat.
- Muntem les 4 coques amb pans de coca individuals que podem torrar. Tallem per la meitat un tomàquet de penjar i el refreguem pels pans.
- Muntem les coques posant-hi intercalades rodelles de remolatxa i d'alvocat. Repartim els tomàquets a dau per damunt. A continuació, posem 3 filets d'anxova en cada coca.
- Pelem i triturem lleugerament 8 nous amb closca. Les repartim per damunt les coques.
- Acabem amb un raig d'oli OVE i unes escates de sal. I ja tenim les nostres coques llestes.