Coca de fetge gras d'ànec amb figues i oli de pinyons
- Programa: La fonda
- Cuina: Pep Nogué
INGREDIENTS
200 g de pasta de full
240 g de micuit de fetge gras d'ànec
8 figues
200 g de barreja d'enciams
100 ml d'oli de pinyons
50 g de pinyons torrats
sal gruixuda en escames
40 g de reducció de vinagre
50 g de sucre
30 g de porradell picat
PREPARACIÓ
- Estireu la pasta de full i talleu-ne 4 rectàngles de 10 * 20 cm. Poseu-los en una plàtera de forn amb un paper de cocció al damunt i una altra plàtera al damunt perquè no pugi. Poseu-la a aocure a 180 ºC durant 10 minuts aproximadament. Reserveu.
- Talleu les figues en rodelles de 4 mm. Talleu el micuit en rectangles de la mida de la pasta de full.
- Poseu al damunt de la pasta de full cuita les rodelles de figues i el micuit de fetge gras. Poseu un xic de sucre pel damunt i cremeu amb una pala roent. Poseu al plat.
- Acompanyeu de l'amanida i amaniu amb l'oli de pinyons, els pinyons torrats, el porradell i la reducció de vinagre.