Coca de Sant Joan de crema i pinyons
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Josep Vébenes
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- una planxa de pasta de full
- 120 g de pinyons
- 1 ou
- sucre
- Per a la crema:
- 1 l de llet
- 45 g de midó
- 10 rovells d'ou
- 200 g de sucre
- una pela de llimona
- 1 canó de canyella
PREPARACIÓ
- Per fer la crema, poseu en cassó la llet amb la pela de llimona i la canyella.
- Quan la llet estigui calenta, afegiu-hi els rovells d'ou.
- Mentrestant en un bol, barregeu el midó amb una mica de llet freda.
- Quan la llet del cassó arrenqui el bull, poseu-hi la barreja de midó i llet freda, el sucre i remeneu-ho tot bé. Després, coleu-ho i deixeu-ho refredar.
- Per fer la coca, estireu la pasta de full amb un corró i poseu-la en una safata de forn.
- Seguidament, pinteu el voltant de la pasta amb ou batut, poseu-hi la crema al mig i escampeu-la bé.
- Tot seguit, tanqueu la massa i premeu-ne el voltant amb una forquilla.
- A continuació, pinteu la massa amb ou batut i poseu-hi per sobre els pinyons i el sucre. Finalment, poseu la massa al forn durant 40 minuts a 160 graus.