Coca de sobrassada amb figues
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Mireia Carbó
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
1 làmina de pasta de full
100 g de sobrassada
80 g de formatge gorgonzola
6 figues fresques
Ruca o brots frescos
Mel
PREPARACIÓ
- Tallem la làmina de pasta de full amb la forma que vulguem. Ho posem a la safata del forn i la punxem tota perquè la pasta de full no creixi.
- Ho posem al forn, al prestatge del mig, a una temperatura de 180º amb l'escalfor de dalt i baix i el ventilador. Un cop estigui torrat ho traiem del forn.
- Traiem la pasta del full ja cuita i la reservem fins una mica abans que vulguem menjar la coca.
- Uns minuts abans de menjar-ho hi posem a sobre uns trossos de sobrassada, una mica de formatge gorgonzola i tornem a posar la coca al forn per escalfar-ho.
- Ho traiem del forn i hi posem les figues tallades a grills, un raig de mel i una flor de sal.