Coca de sobrassada amb figues

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Mireia Carbó
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • 1 làmina de pasta de full

    100 g de sobrassada

    80 g de formatge gorgonzola

    6 figues fresques

    Ruca o brots frescos

    Mel

PREPARACIÓ

  1. Tallem la làmina de pasta de full amb la forma que vulguem. Ho posem a la safata del forn i la punxem tota perquè la pasta de full no creixi.
  2. Ho posem al forn, al prestatge del mig, a una temperatura de 180º amb l'escalfor de dalt i baix i el ventilador. Un cop estigui torrat ho traiem del forn.
  3. Traiem la pasta del full ja cuita i la reservem fins una mica abans que vulguem menjar la coca.
  4. Uns minuts abans de menjar-ho hi posem a sobre uns trossos de sobrassada, una mica de formatge gorgonzola i tornem a posar la coca al forn per escalfar-ho.
  5. Ho traiem del forn i hi posem les figues tallades a grills, un raig de mel i una flor de sal.

 

 

 

Anar al contingut