Coca de trempó amb sobrassada

  • Cuina: Arnau Paris
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La sobrassada és un aliment molt energètic, ric en greix i en proteïnes; destaca per la quantitat de pebre vermell que conté, fet que fa que s'hi afegeixi vitamina A i carotens.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  •  1/2 pebrot vermell 

  •  1/2 ceba tendra 
  •  1/2 carbassó  
  •  1/2 pebrot verd 
  • 1 unitat de massa de pasta de full
  • Oli 
  • Sal 
  • Pebre negre  
  • Sobrassada 
  • Orenga 

PREPARACIÓ

  1. Tallem a daus petits  1/2 pebrot vermell, ja net i sense llavors, 1/2 pebrot verd, també net i sense llavors, 1/2 ceba tendra i 1/2 carbassó i ho reservem.
  2. Estenem la pasta de full i en tallem 4 porcions individuals.
  3. Punxarem la pasta de full amb una forquilla perquè no sufli.
  4. Afegim a les porcions de massa els vegetals que hem tallat. Ho salem, empebrem, i hi afegim un rajolí d'oli, trossos de sobrassada i orenga.
  5.  Ho enfornem durant 20 minuts a 180°.
  6. Un cop llest, ho emplatem.
Anar al contingut