Còctel de gambes
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Mirko Carturan
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Més d'una hora
INGREDIENTS
RECEPTA PER A QUATRE PERSONES
8 gambes llagostineres
- 1 alvocat
- 1 llimona
- Salsa rosa
- 250 g d'arròs
- Sal, pebre i oli
- 1 manat de germinats
PREPARACIÓ
- Bullir l'arròs amb una mica de sal i gairebé el doble d'aigua, fins que quedi passat.
- El triturem amb una batedora, ho estirem sobre una làmina de silicona o paper de forn i l'assequem al forn a 60 graus durant 3 hores. Ho reservem.
- Pelem les gambes i les piquem per fer-ne un tàrtar, i les barregem amb la salsa rosa.
- Pelem l'alvocat, el triturem i l'amanim amb sal, pebre i llimona. Ho afegim amb una mànega pastissera.
- Un cop assecat l'arròs, preparem oli per fregir ben calent, trenquem l'arròs al nostre gust i el fregim.
- Emplatem amb una mica de tartar de gambes amb la salsa rosa i fem puntets d'alvocat.
- Hi afegim els germinats com a substitut de l'amanida.