Cogombre amb vinagreta de cacauet

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    En comparació amb altres hortalisses, el cogombre és molt pobre en calories pel seu baix contingut en hidrats de carboni i la seva riquesa en aigua. Igual que la resta, el cogombre és font de fibra.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:
  • 1 cogombre
  • 1 gra d'all
  • Mantega de cacauet
  • Salsa de soja
  • Oli d'oliva suau
  • Vinagre
  • Sucre morè
  • Pebre vermell fumat
  • Coriandre fresc
  • Sal

PREPARACIÓ

1. Tallem les puntes d'un cogombre i, amb l'ajuda d'una mandolina, el tallem en làmines molt fines.

2. El posem en un bol i l'hi afegim sal per restar-li amargor.

3. En una paella, posem a escalfar tres cullerades d'oli d'oliva suau, aproximadament.

4. Piquem molt petit un gra d'all, que afegim a un bol juntament amb una cullerada de sucre morè i una de pebre vermell fumat.

5. Quan l'oli està roent, l'afegim al bol on tenim la barreja de sucre, all i pebre vermell fumat. Ho barregem bé.

6. Seguidament, hi afegim una cullera de mantega de cacauet, i un raig de salsa de soja i una de vinagre. Remenem perquè s'integri bé.

7. Recuperem el cogombre i l'afegim al bol amb la vinagreta. Ho barregem bé.

8. Acabem el plat amb unes fulles de coriandre.

Anar al contingut