Col saltada
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
Les llavors de sèsam contenen greixos insaturats, és a dir, greixos saludables. Aquests, juntament amb la lecitina, una altra substància present en el sèsam, ajuden a reduir els nivells de colesterol en sang.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 2 PERSONES:
Un quart de col llombarda
1 all
1 pastanaga
Menta
Iogurt grec
Cacauets
Salsa de soja
Coriandre
Sèsam
PREPARACIÓ
- Tallem a juliana fina un quart de col llombarda que reservem.
- Ratllem una pastanaga.
- Afegim a una paella calenta la col, la pastanaga, un all esmicolat i un raig d'oli. Ho saltem 3 minuts.
- Un cop saltat ho enretirem del foc i hi afegim un rajolí de salsa de soja.
- En un morter matxuquem lleugerament un grapat de sèsam.
- També matxuquem un grapat de cacauets.
- Per emplatar posarem a la base del plat un iogurt grec, el saltat de la paella, unes fulles de menta, de coriandre, els cacauets i el sèsam matxucat.