Col saltada

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les llavors de sèsam contenen greixos insaturats, és a dir, greixos saludables. Aquests, juntament amb la lecitina, una altra substància present en el sèsam, ajuden a reduir els nivells de colesterol en sang.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 2 PERSONES:

    Un quart de col llombarda 

    1 all 

    1 pastanaga 

    Menta 

    Iogurt grec 

    Cacauets 

    Salsa de soja 

    Coriandre 

    Sèsam 

PREPARACIÓ

  1. Tallem a juliana fina un quart de col llombarda que reservem. 
  2. Ratllem una pastanaga. 
  3. Afegim a una paella calenta la col, la pastanaga, un all esmicolat i un raig d'oli. Ho saltem 3 minuts. 
  4. Un cop saltat ho enretirem del foc i hi afegim un rajolí de salsa de soja. 
  5. En un morter matxuquem lleugerament un grapat de sèsam. 
  6. També matxuquem un grapat de cacauets. 
  7. Per emplatar posarem a la base del plat un iogurt grec, el saltat de la paella, unes fulles de menta, de coriandre, els cacauets i el sèsam matxucat. 
Anar al contingut