Coleslaw
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
Aquesta recepta és molt rica en fibra i en nutrients, gràcies al gran contingut de vegetals, imprescindibles per a la salut.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
1/2 col d'hivern
2 pastanagues
1 ceba de Figueres
1 llimona
16 nous
1 ou
Mostassa de Dijon
Salsa Perrins
Coriandre
Oli d'oliva verge extra
Sal
PREPARACIÓ
- Tallem la col i la ceba, a una juliana molt fina.
- Ratllem les pastanagues.
- Fem una maionesa posant, en un got batedor, un ou, un polsim de sal i unes gotes de llimona. Hi aboquem oli d'oliva verge extra, fins que cobreixi l'ou dos dits per sobre. L'emulsionem i l'afegim al bol, on haurem posat tots els vegetals tallats. Ho integrem bé.
- Hi afegim salsa Perrins, suc de llimona i mostassa al vostre gust.
- L'emplatem amb unes nous i una mica de coriandre per damunt.