Coliflor arrebossada

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegana
  • Informació nutricional
    -Obre

    La coliflor és una verdura que aporta poques calories i quantitats considerables de fibra i minerals.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 1 PERSONA:

    1 llimona 

    Un quart de coliflor 

    Tahina 

    Barreja de llavors 

    Pa ratllat 

    Pebre negre 

    Sal 

PREPARACIÓ

  1. Tallem, a mida petita, arbrets d'un quart de coliflor. Els salpebrem. 
  2. En un bol, hi barregem el suc d'una llimona i dues cullerades de tahina. Ho barregem bé amb una cullera. 
  3. En un altre bol, hi barregem dues cullerades de barreja de llavors i pa ratllat.  
  4. Passem els arbrets pel bol amb líquids i, a continuació, pel bol amb les llavors i el pa. Els anem posant a la safata amb paper sulfurat a la fregidora d'aire.  
  5. Ho coem dotze minuts a 180º. 
  6. Posem la coliflor en un plat, a punt per dur-la a taula. 
Anar al contingut