Coliflor arrebossada
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegana
- Informació nutricional -Obre
La coliflor és una verdura que aporta poques calories i quantitats considerables de fibra i minerals.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 1 PERSONA:
1 llimona
Un quart de coliflor
Tahina
Barreja de llavors
Pa ratllat
Pebre negre
Sal
PREPARACIÓ
- Tallem, a mida petita, arbrets d'un quart de coliflor. Els salpebrem.
- En un bol, hi barregem el suc d'una llimona i dues cullerades de tahina. Ho barregem bé amb una cullera.
- En un altre bol, hi barregem dues cullerades de barreja de llavors i pa ratllat.
- Passem els arbrets pel bol amb líquids i, a continuació, pel bol amb les llavors i el pa. Els anem posant a la safata amb paper sulfurat a la fregidora d'aire.
- Ho coem dotze minuts a 180º.
- Posem la coliflor en un plat, a punt per dur-la a taula.