Coll de xai arrebossat i truita trampa

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Maria nicolau
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • Coll de xai llescat

    Ou

    Sal

    Pa ratllat

    All

    Julivert

    Oli d'oliva

     

PREPARACIÓ

  1. En un bol, hi posem els ous batuts, els salem i hi introduïm els talls de coll de xai. 
  2. En un plat, hi posem el pa ratllat.
  3. Passem el xai impregnat d'ou pel pa ratllat i el pressionem bé amb força perquè el pa quedi segellat amb la carn. 
  4. Fregim el xai en oli d'oliva ben calent.
  5. Amb l'ou batut que sobra de l'arrebossat, farem la truita trampa. Si és escàs, podeu afegir-hi algun ou més.
  6. Posem dins l'ou batut una mica d'all picadet, julivert i una mica del pa ratllat d'arrebossar la carn.
  7. Rectifiquem de sal si hi hem afegit més ous. 
  8. En una paella, amb molt poc oli, fem la truita. 
Anar al contingut