Coll de xai arrebossat i truita trampa
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Maria nicolau
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
Coll de xai llescat
Ou
Sal
Pa ratllat
All
Julivert
Oli d'oliva
PREPARACIÓ
- En un bol, hi posem els ous batuts, els salem i hi introduïm els talls de coll de xai.
- En un plat, hi posem el pa ratllat.
- Passem el xai impregnat d'ou pel pa ratllat i el pressionem bé amb força perquè el pa quedi segellat amb la carn.
- Fregim el xai en oli d'oliva ben calent.
- Amb l'ou batut que sobra de l'arrebossat, farem la truita trampa. Si és escàs, podeu afegir-hi algun ou més.
- Posem dins l'ou batut una mica d'all picadet, julivert i una mica del pa ratllat d'arrebossar la carn.
- Rectifiquem de sal si hi hem afegit més ous.
- En una paella, amb molt poc oli, fem la truita.