Colomí a la vinagreta

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Paquita Rexach
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Més d'una hora
  • Restaurant: Hispània, Arenys de Mar-Caldetes
  • Informació nutricional
    -Obre

    En general, la carn de caça és lleugerament més rica en proteïnes que la carn d'animals de corral. Amés, te menys quantitat de greixos i per tant menys contingut en colesterol i greixos saturats.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 4 colomins
  • 4 cebes
  • 1 tros de cansalada
  • oli d'oliva
  • aigua
  • vinagre de vi
  • sal i pebre
  • sucre
  • 1/2 k de mongeta del ganxet (opcional)

PREPARACIÓ

Per començar, farciu cada colomí amb el cor, el fetge i els pedrers, lligueu-los amb un cordill perquè no s'obrin, salpebreu-los bé per dins i per fora i poseu-los a la cassola.
Afegiu-hi una tassa d'oli, una tassa d'aigua i una tassa de vinagre per cada colomí, la ceba tallada a la juliana, la cansalada també tallada, la sal i el pebre. Deixeu-ho coure a foc lent durant una hora i mitja. Tot seguit, afegiu-hi el sucre i deixeu que faci xup-xup durant cinc minuts.I ja per acabar, traieu els cordills als colomins i emplateu-los amb una mica de ceba. Podeu servir el plat amb mongetes del ganxet bullides.
Anar al contingut