Confitura de síndria i meló
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Mireia Jordana / Bet Carbonell
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Els fruits saborosos, Vila-Rodona (Alt Camp)
- Informació nutricional -Obre
El mató és un formatge fresc baix en greix, però ric en calci i proteïnes.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 1/2 kg de síndria
- 1/2 kg de meló
- 750 g de sucre blanc
- 6 pots de vidre
- Per a l'emplatat, per a 4 persones:
- 400 g de mató
- confitura de síndria i meló
- carquinyolis (opcional)
PREPARACIÓ
Per començar, peleu la síndria i el meló, traieu-ne una mica les llavors, talleu-los a dauets, poseu-los en un cassó amb el sucre, remeneu-ho bé fins que el sucre es desfaci i deixeu-ho coure a foc suau durant mitja hora. Seguidament, poseu-ho dins els pots i tanqueu-los bé.
I ja per acabar, poseu un motlle al centre del plat, ompliu-lo amb el mató, desemmotlleu-ho, cobriu-ho amb la confitura i guarniu el plat amb un parell de carquinyolis.
I ja per acabar, poseu un motlle al centre del plat, ompliu-lo amb el mató, desemmotlleu-ho, cobriu-ho amb la confitura i guarniu el plat amb un parell de carquinyolis.