Conill agredolç
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES:
1 conill a trossos petits
25 g d'ametlles crues pelades
20 g de sucre morè de canya
600 ml de brou vegetal
100 ml de conyac
5 mandarines
1 cabeça d'alls
1 pastanaga
Gingebre fresc
Farigola
Farina fina de blat de moro
Vinagre de vi blanc
Pebre negre en gra
Orenga fresca
Oli OVE
Pebre negre
Sal
PREPARACIÓ
- Salpebrem 1 conill tallat a trossos petits.
- En una cassola hi posem el conill, 2 branques de farigola i 1 cabeça d'alls que tallem per la meitat, i el marquem per totes bandes (uns 10 minuts).
- Retirem de la cassola el conill, la farigola i els alls i hi posem uns 25 g d'ametlles crues salades. Després hi afegim 100 ml de brandi i deixem que s'evapori l'alcohol.
- Els alls que abans hem retirat els pelem i els posem en un morter. Els aixafem i reservem.
- Afegim a la cassola 600 ml de brou vegetal que tenim calent. Deixem que redueixi.
- Aboquem a la cassola els alls picats, unes boles de pebre negre i unes rodelles de gingebre tallat. Ho integrem.
- També hi aboquem un raig de vi blanc i 20 g de sucre morè. Ho integrem.
- Laminem una pastanaga i l'afegim a la cassola.
- Afegim al suc de mandarina que ens havíem reservat una culleradeta de farina fina de blat de moro. Ho barregem bé i l'afegim a la cassola perquè espesseixi. Ho integrem i ho coem mentre remenem.
- Afegim a la cassola el conill reservat i el coem 5 minuts.
- Tallem petites fulles d'orenga fresca i ja podem emplatar el conill amb la salsa i l'orenga.