Conill amb crema d'all

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    El conill és un animal de carn blanca, de baix contingut calòric i pobra en greixos, però molt rica en proteïnes de qualitatAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 20 g de farina d'ametlla 

    750 ml de nata 

    750 ml de brou de pollastre 

    1 conill 

    Farigola 

    Pebre  

    Sal 

    2 cabeces d'all  

    Vi blanc 

    Oli OVE 

PREPARACIÓ

  1. Remullem 2 cabeces d'all en un bol amb aigua. Al cap d'una estona, els desgranem i pelem.  
  2. Salpebrem amb pebre blanc 2 conills petits tallats a vuitens. Els posem en una cassola al foc amb oli calent. Enrossim bé el conill per tot arreu.        
  3. Afegim a la cassola els alls pelats i els enrossim. Després hi posem 1 got de vi blanc i 1 branca de farigola. Desglacem. 
  4. Aboquem a la cassola el conill, 750 ml de brou de pollastre i 750 ml de nata. Ho coem 15 minuts.  
  5. Passat el temps, ho espessim amb 20 g de farina d'ametlla durant 2 minuts. 
  6. Emplatem una ració de conill amb la salsa i una mica de farigola fresca.  
Anar al contingut