Conill amb crema d'all
INGREDIENTS
20 g de farina d'ametlla
750 ml de nata
750 ml de brou de pollastre
1 conill
Farigola
Pebre
Sal
2 cabeces d'all
Vi blanc
Oli OVE
PREPARACIÓ
- Remullem 2 cabeces d'all en un bol amb aigua. Al cap d'una estona, els desgranem i pelem.
- Salpebrem amb pebre blanc 2 conills petits tallats a vuitens. Els posem en una cassola al foc amb oli calent. Enrossim bé el conill per tot arreu.
- Afegim a la cassola els alls pelats i els enrossim. Després hi posem 1 got de vi blanc i 1 branca de farigola. Desglacem.
- Aboquem a la cassola el conill, 750 ml de brou de pollastre i 750 ml de nata. Ho coem 15 minuts.
- Passat el temps, ho espessim amb 20 g de farina d'ametlla durant 2 minuts.
- Emplatem una ració de conill amb la salsa i una mica de farigola fresca.