Conill amb guisat de carxofes
- Programa: Tot es mou
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- 500 g de llom de conill
- 12 carxofes
- All i julivert
- Romaní
- Caldo de carn
- Mantega
- Sal i pebre
- Bolets deshidratats
- PER A L'AMANIDA
- 150 g de xampinyons
- Parmesà ratllat
PREPARACIÓ
- Marquem el conill a una paella i el reservem.
- Netegem les carxofes i ens quedem amb els cors. Els tallem a tires, els posem en una paella amb oli al foc i els salpebrem. Ho deixem coure dos minuts. Hi afegim oli d'all i julivert i el brou de carn.
- Triturem els bolets deshidrats i reservem.
- Deixem que es vagin fent les carxofes, fins aconseguir un estofat lligat que rematem amb una mica de mantega i romaní fresc.
- Arrebosem el conill amb la pols de bolets secs que hem triturat.
- A banda, laminem uns xampinyons i hi posarem parmesà ratllat per sobre.
- Per emplatar-ho primer hi posem les carxofes guisades, el conill a sobre i al damunt l'amanida de xampinyons i parmesà.