Conill amb patates i pastanaga

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    El conill és un animal de carn blanca, de baix contingut calòric i pobre en greixos, però molt ric en proteïnes de qualitat.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 300 g de conill

    3 grans d'all

    4 patates del platillo

    1 pastanaga

    Julivert

    Vi blanc sec

    Farigola fresca

    Pebre

    Sal

    Oli

PREPARACIÓ

  1. Tallem quatre patates del platillo en quatre parts.
  2. Un cop tallades, fem el mateix amb la pastanaga. La tallem a una mida semblant.
  3. Agafem un bol i hi posem les patates i la pastanaga tallades, una mica de sal, una mica de pebre, unes quantes fulles de farigola fresca i un raig d'oli. Ho integrem i ho reservem en un recipient per a la fregidora d'aire.
  4. Posem en un got batedor tres grans d'all pelats, cinc tiges de julivert i un raig d'oli per preparar una picada.
  5. Un cop tenim la picada feta, posem al bol on hem amanit les patates, la picada, 300 g de conill tallat a bocins i sal. Ho integrem bé i ho afegim al recipient de la fregidora d'aire i ho coem deu minuts a 180º.
  6. Passats els deu minuts, girem el conill i hi aboquem vi blanc sec. I ho tornem a coure tot a la fregidora d'aire durant deu minuts a 180º.
  7. Passats aquests deu minuts, ja està a punt per ser emplatat i tastar-ho.
Anar al contingut