Conill amb patates i pastanaga
INGREDIENTS
300 g de conill
3 grans d'all
4 patates del platillo
1 pastanaga
Julivert
Vi blanc sec
Farigola fresca
Pebre
Sal
Oli
PREPARACIÓ
- Tallem quatre patates del platillo en quatre parts.
- Un cop tallades, fem el mateix amb la pastanaga. La tallem a una mida semblant.
- Agafem un bol i hi posem les patates i la pastanaga tallades, una mica de sal, una mica de pebre, unes quantes fulles de farigola fresca i un raig d'oli. Ho integrem i ho reservem en un recipient per a la fregidora d'aire.
- Posem en un got batedor tres grans d'all pelats, cinc tiges de julivert i un raig d'oli per preparar una picada.
- Un cop tenim la picada feta, posem al bol on hem amanit les patates, la picada, 300 g de conill tallat a bocins i sal. Ho integrem bé i ho afegim al recipient de la fregidora d'aire i ho coem deu minuts a 180º.
- Passats els deu minuts, girem el conill i hi aboquem vi blanc sec. I ho tornem a coure tot a la fregidora d'aire durant deu minuts a 180º.
- Passats aquests deu minuts, ja està a punt per ser emplatat i tastar-ho.