Copa cítrica

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els cítrics d'aquesta recepta, com la taronja, la llimona o la llima... aporten quantitats considerables de vitamina C, imprescindible per al correcte funcionament del sistema immunitari.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 1 PERSONA:

    1 taronja  

    150 g gelat de llimona 

    Sucre de vainilla 

    Gingebre en pols 

    Suc de fruites vermelles 

    Sifó 

    Sucre blanc 

PREPARACIÓ

  1. Espremem una taronja i en colem el suc en un got americà.  
  2. Al mateix got hi posem 150 g de gelat de llimona, 1 culleradeta de sucre de vainilla i mitja de gingebre en pols. Ho tapem i ho triturem fins a obtenir una textura cremosa. 
  3. Per preparar la copa, posem en un bol sucre blanc i en un altre suc de fruites vermelles. Mullem la vora superior de la copa on anirà el gelat amb el suc de fruites vermelles i després l'arrebossem amb sucre.  
  4. Aboquem amb compte el gelat de cítrics dins la copa.  
  5. Afegim sifó a la copa fins a omplir-la. Ho servim amb una palleta. 
Anar al contingut