Copa de figues i formatge
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
Les figues són una fruita de finals d'estiu especialment riques en sucres, vitamines, minerals i fibra, que ajuda al trànsit intestinal.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 1 PERSONA:
100 g figues
100 g formatge d'untar
30 g formatge rul·lo de cabra
20 g sucre
15 ml aigua
Canyella en pols
PREPARACIÓ
- Tallem a daus 3 figues. Les posem en un pot juntament amb 20 g de sucre i 15 ml d'aigua. Les courem 5 minuts a foc mitjà alt removent perquè no s'enganxin. Si cal, sempre s'hi pot afegir una mica més d'aigua. Un cop cuites, les aixafarem amb una forquilla.
- Tallem 30 g de formatge rul·lo de cabra, en descartem la pela i l'esmicolem. El posarem en un bol juntament amb 100 g de formatge d'untar i els barregem bé.
- Posem en una copa una cullerada de la melmelada de figues, una de la barreja de formatges i ho repetim. Finalment, hi posem canyella en pols per sobre. Ja es pot servir.