Copa de xocolata amb nata

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Lluc Crusellas, mestre xocolater

INGREDIENTS

  • PER AL CREMÓS DE XOCOLATA

  • 180 g de nata
  • 20 g de sucre
  • 2 fulls de gelatina
  • 1/2 beina de vainilla
  • 27 g de xocolata negra del 70%
  • 150 g de xocolata amb llet
  • 45 g de llet freda

     

    PER AL XANTILLÍ

  • 300 g de nata
  • 1/2 beina de vainilla

     

PREPARACIÓ

  1. Escalfeu la nata i el sucre amb els fulls de gelatina i la beina de vainilla.
  2. Feu una ganache amb les xocolates.
  3. Quan estigui ben barrejada, afegiu-hi la llet freda.
  4. Dosifiqueu-ho i reserveu-ho a la nevera.
  5. Munteu la nata amb la vainilla.
  6. Fiqueu-la en una màniga i dosifiqueu-la per sobre la ganache, ja gelificada.
Anar al contingut