Copa de xocolata amb nata
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Lluc Crusellas, mestre xocolater
INGREDIENTS
PER AL CREMÓS DE XOCOLATA
- 180 g de nata
- 20 g de sucre
- 2 fulls de gelatina
- 1/2 beina de vainilla
- 27 g de xocolata negra del 70%
- 150 g de xocolata amb llet
-
45 g de llet freda
PER AL XANTILLÍ
- 300 g de nata
-
1/2 beina de vainilla
PREPARACIÓ
- Escalfeu la nata i el sucre amb els fulls de gelatina i la beina de vainilla.
- Feu una ganache amb les xocolates.
- Quan estigui ben barrejada, afegiu-hi la llet freda.
- Dosifiqueu-ho i reserveu-ho a la nevera.
- Munteu la nata amb la vainilla.
- Fiqueu-la en una màniga i dosifiqueu-la per sobre la ganache, ja gelificada.