Copa de xocolata i nata
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
El moniato és gairebé tan ric en betacarotens com la pastanaga i és una bona font de substàncies d'efecte antioxidant.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
450 g moniatos ja cuits
220 ml beguda d'ametlla
200 ml nata 35% MG
100 g xocolata negra per fondre
3 cullerades de llet condensada
2 cullerades de cacau en pols
Raig de rom
Menta fresca
PREPARACIÓ
- Coem al forn 450 g de moniatos. Un cop freds, els pelem i tallem a trossos grossos.
- Aboquem al got batedor els moniatos tallats, hi afegim dues cullerades de llet condensada, 220 ml de llet d'ametlla, 2 cullerades de cacau en pols, un raig de rom i ho turbinem fins a tenir una textura de crema.
- Agafem, maltallem i posem en un bol que pugui anar al microones 100 g de xocolata negra per fondre. Portem el bol al microones i desfem la xocolata durant 2 minuts a 800 watts.
- Afegim la xocolata desfeta a la crema i ho turbinem de nou per integrar-ho bé. Ho reservem un moment.
- Muntem amb varetes elèctriques 200 ml de nata del 35% MG.
- Acabem distribuint la crema de xocolata en gots o copes i acabant amb unes cullerades de nata muntada per sobre. Ho decorem amb unes fulletes de menta.