Cor trenat amb cireres

  • Cuina: Gessamí Caramés
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les cireres destaquen per la seva riquesa en flavonoides i en polifenols, potents antioxidants amb una funció protectora de l'organisme.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 kg cireres 

    400 g sucre morè 

    1 pasta de full 

    1 taronja  

    1 beina vainilla  

    1 ou  

    1 full gelatina  

    Ametlla trossejada 

PREPARACIÓ

  1. Traiem el pinyol a les cireres i les tallem pel mig.  
  2. En un pot hi posem les cireres tallades, una pela de taronja, la carn d'una beina de vainilla i 400 g de sucre morè. Ho cuinarem una hora i mitja a foc lent i ho anirem remenant cada quinze minuts perquè no s'enganxi. 
  3. Posem a hidratar un full de gelatina en aigua freda.  
  4. Un cop passat el temps de cocció, retirem la pela de taronja i la beina. 
  5. Ho triturem tot a dins del mateix pot. 
  6. Afegim al triturat la gelatina hidratada i ho integrem. Ho haurem de refredar un mínim d'una hora a la nevera i ho passarem a una mànega pastissera. 
  7. Tallem en dos al llarg la pasta de full. Cada part, la tallem en tres (6 tires de 5 cm). 
  8. Afegim a cada tira un fil de la melmelada que tenim a la mànega. Tanquem la tira fent una forma tubular. Fem el mateix amb totes les tires.  
  9. Trenem les tires amb forma de cor. 
  10. Batem un ou i pintem el cor. 
  11. Afegim per sobre el cor l'ametlla trossejada. 
  12. Ho enfornem 25 minuts a 200º. 
  13. Un cop fora del forn ho deixarem temperar i ja podrem menjar-nos-el. 
Anar al contingut