Corball amb prunes i cuscús
- Cuina: Xavier Ferraté
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
iNGREDIENTS PER A 4 PERSONES
600 gr de corball net d'espines
80 gr de ceba sofregida amb oli d'oliva verge extra
15 prunes sense pinyol
1 dl de moscatell
1 dl de vi ranci
2 cullerades de salsa de soia
2 cullerades de vinagre balsàmic
1 cullerada de pinyons
80 gr de cuscús
sal, oli, pebre negre i cibulet picat
PREPARACIÓ
- Posem a bullir el cuscús (en la mateixa quantitat d'aigua). Ho barregem en un vol i ho deixem reposar.
- Escatem el corball, traiem el cap i les vísceres, el filetegem i li treiem les espines.
- Marquem el corball per la part de la pell en una paella ben calenta.
- En un cassó sofregim la ceba, les prunes tallades i hi afegim el vinagre, la soia i els pinyons.
- Girem el corball i li untem la pell amb la pasta de les prunes.
- Remenen el cuscús.
- Emplatem.