Corball amb prunes i cuscús

  • Cuina: Xavier Ferraté
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • iNGREDIENTS PER A 4 PERSONES

    600 gr de corball net d'espines

    80 gr de ceba sofregida amb oli d'oliva verge extra

    15 prunes sense pinyol

    1 dl de moscatell

    1 dl de vi ranci

    2 cullerades de salsa de soia

    2 cullerades de vinagre balsàmic

    1 cullerada de pinyons

    80 gr de cuscús

    sal, oli, pebre negre i cibulet picat

PREPARACIÓ

  1. Posem a bullir el cuscús (en la mateixa quantitat d'aigua). Ho barregem en un vol i ho deixem reposar.
  2. Escatem el corball, traiem el cap i les vísceres, el filetegem i li treiem les espines.
  3. Marquem el corball per la part de la pell en una paella ben calenta.
  4. En un cassó sofregim la ceba, les prunes tallades i hi afegim el vinagre, la soia i els pinyons.
  5. Girem el corball i li untem la pell amb la pasta de les prunes.
  6. Remenen el cuscús.
  7. Emplatem.
Anar al contingut