Corball amb romesco i espàrrecs verds
- Programa: Benvinguts a l'hort
- Cuina: Ada Perellada
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
4 supremes de corball de 250 g cadascuna
Un manat d'espàrrecs verds
20 avellanes
2 tomàquets escalivats
3 grans d'all escalivat
1 branquilló de julivert fregit
1 nyora bullida
1 llesca de pa fregit
300 ml d'oli verge d'arbequina
2 cullerades de postres de vinagre
1 culleradeta de pebre vermell picant
PREPARACIÓ
- Per fer el romesco triturem els tomàquets i l'all escalivats, una vintena d'avellanes, la polpa de la nyora remullada, el julivert i el pa fregits, amb una mica de pebre vermell picant, vinagre i oli.
- Trenquem la part dura dels espàrrecs i els coem a la planxa, a foc mig, amb un rajolí d'oli, fins que quedin cuits i no cremats per fora.
- Fem, també, el corball a la planxa, per la part de la pell, fins que quedi gairebé cuit i es faci una crosta. Donem la volta i esperem que es faci per l'altre costat. Posem una mica de sal al corball i als espàrrecs i servim immediatament.