Corball amb suc de rostit
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Més d'una hora
- Informació nutricional -Obre
El corball és un peix semblant a la daurada, semigràs, ric en proteïnes i de carn molt gustosa. Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
20 musclos
1 corball
2 porros
1 pastanaga
1 fulla llorer
Oli OVE
un grapat de cama-secs
4 patates Monalisa
Suc de rostit i bolets
Mantega
Farigola
All
Pebre negre
Sal
Brots d'anís
PREPARACIÓ
- Traiem les supremes a un corball. Posem cap i espines en una olla de pressió.
- Posem les supremes en un bany de sal (15 g de sal / per cada litre d'aigua) durant 45 minuts a la nevera .
- Tallem a bresa 2 porros i 1 pastanaga i ho posem tot dins l'olla.
- Afegim a l'olla 20 musclos i 1 fulla de llorer. Ho bullim durant 15 minuts i deixarem en REPÒS 30 minuts.
- Posem un pot al foc amb aigua mineral per hidratar els bolets.
- Cobrim de sal el cul d'una safata i hi posem 4 patates Monalisa petites. Ho enfornem a 220º durant 25 minuts.
- Posem a hidratar un grapat de cama-secs assecats amb l'aigua tèbia durant 30 minuts.
- Colem el fumet en un pot alt i el deixem reduir.
- Traiem de la nevera un tàper amb suc de rostit amb bolets. Vols veure com vam fer aquest suc de rostit? Visita la recepta de la galta de vedella amb bolets.
- Traiem del bany de sal les supremes i les eixuguem amb paper absorbent.
- Marquem les supremes en una paella amb paper sulfurat.
- Posem el fumet reduït a la cassola del suc de rostit amb l'aigua de cama-secs i hi introduïm les supremes i les napem amb la salsa durant 5 minuts.
- Aixafem les patates i les enrossim en una cassola amb oli i mantega. Hi afegim una mica de farigola, 1 all aixafat, sal i pebre negre
- Servim la patata, el peix , el suc per sobre i uns brots d'anís.