Costelles de cabrit amb mel i poma
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Víctor Manonelles
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cuines de casa
- Informació nutricional -Obre
El quetchup està fet a base de tomàquet, vinagre, sucre i sal, al contrari del que molta gent es pensa és una salsa saludable i amb poques calories molt apropiada per a acompanyar les carns vermelles.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 24 costelletes de cabrit
- 2 pomes
- 1/4 de tassa de salsa de soja
- 1 cullerada de quètxup
- 1/2 tassa de mel
- 2 cullerades de vinagre balsàmic
- oli d'oliva
- all en pols (o molt picat)
- una branqueta de romaní
- oli d'oliva
- sal
- una branqueta de curri
PREPARACIÓ
Per fer la salsa, poseu en un bol el quètxup, la mel, l'all en pols, el vinagre balsàmic, la salsa de soja, l'oli i una mica de sal i remeneu-ho bé.
A continuació, saleu les costelletes, poseu-les en una safata, unteu-les amb la salsa i deixeu-les coure al forn durant 3 minuts a 200 graus.
Seguidament, traieu-les del forn, doneu-hi la volta, unteu-les amb més salsa i deixeu-les coure al forn 3 minuts més per l'altre cantó.
Tot seguit, en una paella amb oli fregiu la poma tallada a dauets. Quan estigui dauradeta, reserveu-la sobre paper absorbent.
I ja per acabar, poseu un motlle rodó al centre del plat, ompliu-lo amb la poma, desemmotlleu-ho, cobriu-ho amb les costelles i guarniu el plat amb una branqueta de romaní i una de curri.
A continuació, saleu les costelletes, poseu-les en una safata, unteu-les amb la salsa i deixeu-les coure al forn durant 3 minuts a 200 graus.
Seguidament, traieu-les del forn, doneu-hi la volta, unteu-les amb més salsa i deixeu-les coure al forn 3 minuts més per l'altre cantó.
Tot seguit, en una paella amb oli fregiu la poma tallada a dauets. Quan estigui dauradeta, reserveu-la sobre paper absorbent.
I ja per acabar, poseu un motlle rodó al centre del plat, ompliu-lo amb la poma, desemmotlleu-ho, cobriu-ho amb les costelles i guarniu el plat amb una branqueta de romaní i una de curri.