Coulant amb xocolata i plàtan

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Sense gluten
  • Informació nutricional
    -Obre

    Com més cacau conté la xocolata, més propietats estimulants i antioxidants té.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 5 ous
  • 150 g de xocolata 70% de cacau
  • 80 g de sucre
  • 50 g de mantega
  • 50 g de cacau amb pols desgreixat
  • 2 plàtans
  • una beina de vainilla

PREPARACIÓ

  1. Posem una mica d'aigua en un pot. Hi bullim la polpa de la beina de vainilla i els plàtans tallats a rodelles.
  2. Desfem la xocolata amb la mantega pomada al bany maria. Batem els rovells dels ous i el sucre fins que ens tripliqui el volum.
  3. En un bol barregem la xocolata, els rovells d'ou, els plàtans i el cacau en pols. Ho remenem tot fins que ens quedi ben integrat i homogeni.
  4. Batem les clares a punt de neu. Les anem incorporant de mica en mica al bol on hi tenim la barreja.
  5. Ho anem posant en uns motlles individuals i ho congelem. Un cop congelats, els posarem al forn a 200 g, 12 minuts.
Anar al contingut