Coulant amb xocolata i plàtan
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Sense gluten
- Informació nutricional -Obre
Com més cacau conté la xocolata, més propietats estimulants i antioxidants té.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 5 ous
- 150 g de xocolata 70% de cacau
- 80 g de sucre
- 50 g de mantega
- 50 g de cacau amb pols desgreixat
- 2 plàtans
- una beina de vainilla
PREPARACIÓ
- Posem una mica d'aigua en un pot. Hi bullim la polpa de la beina de vainilla i els plàtans tallats a rodelles.
- Desfem la xocolata amb la mantega pomada al bany maria. Batem els rovells dels ous i el sucre fins que ens tripliqui el volum.
- En un bol barregem la xocolata, els rovells d'ou, els plàtans i el cacau en pols. Ho remenem tot fins que ens quedi ben integrat i homogeni.
- Batem les clares a punt de neu. Les anem incorporant de mica en mica al bol on hi tenim la barreja.
- Ho anem posant en uns motlles individuals i ho congelem. Un cop congelats, els posarem al forn a 200 g, 12 minuts.