Crema cremada de castanyes

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Mirko Carturan
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora

INGREDIENTS

  • 15-20 castanyes cuites
  • 1 l de llet
  • 200 gr de sucre
  • 8 rovells d'ou
  • PER A LA PRESENTACIÓ:
  • Carquinyolis
  • Ratlladura de castanya

PREPARACIÓ

  1. El dia abans, escalfem la llet en un cassó i posem les castanyes a infusionar durant 4 hores.
  2.  L'endemà, escalfem de nou la llet i les castanyes i les triturem amb un batedora.
  3. En un bol a part, barregem els rovells d'ou i el sucre, hi afegim la barreja de llet i castanyes a poc a poc i ho couem al bany Maria fins que estigui espès. 
  4. Reservem la crema a la nevera unes hores o fins l'endemà.
  5. Per servir-la, posem la crema en una copa i hi escampem sucre per sobre i el cremem amb un bufador de cuina. Per acabar, hi afegim un cruixent per sobre fet amb carquinyoli d'ametlla i ratlladura de castanya.
Anar al contingut