Crema d'api-rave
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
L'api-rave o celerí és un bulb variant de l'api, què és molt ric en potassi i altres mineralsAmb la col·laboració de:
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES:
600 ml beguda nous
1 porro
1 api-rave
1 patata
1 poma Granny Smith
Nous
Nou moscada
Pebre blanc
Sal
Oli de marialluïsa
Oli OVE
PREPARACIÓ
- Tallem la part blanca d'un porro a bresa i el posarem en una olla amb oli de marialluïsa, sal, pebre i una mica de nou moscada ratllada. Ho deixarem suar deu minuts.
- Tallem a bresa una patata i un api-rave. Els afegim a l'olla juntament amb 600 ml de beguda de nous i ho deixem bullir 20 minuts a foc baix.
- Pelem una poma Granny Smith i la tallem a daus. La posarem en un got americà juntament amb el contingut de l'olla i una mica de sal. Ho turbinarem fins que tinguem una textura de crema i després ho colarem.
- Emplatem una ració i per damunt hi afegim nous esmicolades i una mica d'oli de marialluïsa.