Crema d'api-rave

  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    L'api-rave o celerí és un bulb variant de l'api, què és molt ric en potassi i altres mineralsAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 4 PERSONES:

    600 ml beguda nous 

    1 porro 

    1 api-rave 

    1 patata 

    1 poma Granny Smith 

    Nous 

    Nou moscada 

    Pebre blanc 

    Sal 

    Oli de marialluïsa 

    Oli OVE 

PREPARACIÓ

  1. Tallem la part blanca d'un porro a bresa i el posarem en una olla amb oli de marialluïsa, sal, pebre i una mica de nou moscada ratllada. Ho deixarem suar deu minuts. 
  2. Tallem a bresa una patata i un api-rave. Els afegim a l'olla juntament amb 600 ml de beguda de nous i ho deixem bullir 20 minuts a foc baix. 
  3. Pelem una poma Granny Smith i la tallem a daus. La posarem en un got americà juntament amb el contingut de l'olla i una mica de sal. Ho turbinarem fins que tinguem una textura de crema i després ho colarem. 
  4. Emplatem una ració i per damunt hi afegim nous esmicolades i una mica d'oli de marialluïsa. 
Anar al contingut