Crema de carbassó i menta

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les receptes de verdures són riques en vitamines, minerals i fibra, imprescindibles per a la salut.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 1 PERSONA 

    1 carbassó gros  

    1 ceba 

    1 gra d'all 

    Manat de menta 

    Iogurt grec 

    Oli OVE 

    Barreja fruits secs 

PREPARACIÓ

  1. Tallem una ceba a quadradets i la posem en una cassola al foc amb oli. L'enrossim. 
  2. Tallem a talls mitjans un carbassó, i un all a mida petita.  
  3. Quan la ceba s'hagi enrossit hi tirem l'all i el carbassó i ho saltem 5 minuts. 
  4. Aboquem a la cassola una mica d'aigua sense, que arribi a cobrir, i ho bullim tot 5 minuts. 
  5. Aboquem el contingut de la cassola en un got batedor. Hi afegim unes fulles de menta i ho turbinem. 
  6. Per emplatar-ho, posarem la crema i, per sobre, iogurt grec i un grapat de fruites seques mal tallades. 
Anar al contingut