Crema de carxofes amb bacallà
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 10 minuts
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
El bacallà és un peix blanc ric en proteïnes de bona assimilació i pobre en greix i en energia.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
1 RACIÓ
1 llauna de carxofes en aigua- 80 g de bacallà
- 1 llimona
- 3 olives mortes
- Julivert
- Menta
- Oli OVE
- Pebre negre
- Sal
PREPARACIÓ
- Posem en un got batedor un pot de carxofes en conserva i un xic de l'aigua de conserva.
- Ho triturem fins a tenir la textura desitjada.
- Posem la crema en una olla i l'escalfem. Ho rectifiquem de sal i pebre i li tirem un raig d'oli OVE.
- Piquem unes fulles de menta fresca i julivert amb el ganivet. Les posem en un bol.
- Traiem el pinyol a tres olives negres i les afegim al bol amb les herbes fresques.
- Esqueixem amb els dits uns 80 g de bacallà i els posem al bol.
- Ratllem al bol una mica de pell de llimona. Tallem la mateixa llimona per la meitat i traiem el suc d'una meitat, que posem al bol amb les herbes.
- Afegim al bol unes voltes de pebre negre i un raig d'oli OVE.
- Ho barregem tot amb la forquilla.
- Ho emplatem amb una base de crema de carxofa i el bacallà per sobre.