Crema de carxofes amb bacallà

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    El bacallà és un peix blanc ric en proteïnes de bona assimilació i pobre en greix i en energia.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 RACIÓ

    1 llauna de carxofes en aigua
  • 80 g de bacallà
  • 1 llimona
  • 3 olives mortes
  • Julivert
  • Menta
  • Oli OVE
  • Pebre negre
  • Sal

PREPARACIÓ

  1. Posem en un got batedor un pot de carxofes en conserva i un xic de l'aigua de conserva. 
  2. Ho triturem fins a tenir la textura desitjada. 
  3. Posem la crema en una olla i l'escalfem. Ho rectifiquem de sal i pebre i li tirem un raig d'oli OVE.
  4. Piquem unes fulles de menta fresca i julivert amb el ganivet. Les posem en un bol.
  5. Traiem el pinyol a tres olives negres i les afegim al bol amb les herbes fresques. 
  6. Esqueixem amb els dits uns 80 g de bacallà i els posem al bol. 
  7. Ratllem al bol una mica de pell de llimona. Tallem la mateixa llimona per la meitat i traiem el suc d'una meitat, que posem al bol amb les herbes. 
  8. Afegim al bol unes voltes de pebre negre i un raig d'oli OVE. 
  9. Ho barregem tot amb la forquilla.
  10. Ho emplatem amb una base de crema de carxofa i el bacallà per sobre. 

 

Anar al contingut