Crema de cigrons i llimona

  • Cuina: Arnau Paris
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Actualment, els cigrons es consideren un aliment amb proteïna completa; només els falta una mica d'un dels aminoàcids essencials, que segur que es completarà amb els altres ingredients.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 180 ml d'aigua mineral

    150 g de cigrons cuits

    1 llimona

    1 taronja

    Alfàbrega fresca

    Salsa de soja

    Pa torrat amb sèsam

    Pebre negre

    Oli

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Comencem a fer la crema. Posem en un got batedor 150 g de cigrons cuits i 180 ml d'aigua mineral. Tallem per la meitat una llimona i n'espremem al got una meitat per afegir suc de llimona a la recepta. Fem servir el colador perquè no hi caiguin pinyols. I hi afegim pebre i sal i ho turbinem.
  2. Afegim al got batedor 15 ml d'oli i ho emulsionem.
  3. Agafem un bol per emplatar i hi posem la crema de cigrons. Ho reservem.
  4. Per aportar noves aromes, farem un oli aromàtic. Escalfem a foc alt entre dos i tres dits d'oli en un pot.
  5. Mentre s'escalfa l'oli, agafem fulles d'alfàbrega fresca i les afegim a l'oli calent. Apaguem el foc i deixem uns segons que les fulles aportin gust a l'oli.
  6. Agafem un got batedor i hi aboquem l'oli amb fulles d'alfàbrega i un raig de salsa soja i ho turbinem.
  7. Sobre el bol de la crema hi ratllem pell de taronja i ho acabem amb un raig d'oli d'alfàbrega, i sobre el plat hi posem pa torrat amb sèsam.
Anar al contingut