Crema de formatge fresc amb taronja
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 10 minuts
- Dieta: Sense gluten
- Informació nutricional -Obre
El mató és un formatge fresc baix en greix, però ric en proteïnes.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
1 ració
75 g mató de cabra
75 g formatge fresc de vaca
1 taronja
1 cullerada de mel de taronger
Festucs crus pelats
PREPARACIÓ
- Posem a un bol mitjà 75 g de mató de cabra i la mateixa quantitat de formatge cebreiro. Si no tenim cebreiro, ho podem substituir per un formatge de quallada làctica de cabra, vaca o ovella.
- Remenem amb forquilla i vareta manual fins tenir una textura crema. Si no aconseguim aquesta textura i ho tenim massa dur, ho podem barrejar amb una mica de crema de llet o iogurt.
- Afegim una cullerada de mel de taronger.
- Rementem fins a integrar.
- Pelem mitja taronja a sang, eliminant totes les pells.
- Tallem en dos o tres talls cada grill de taronja
- Malpiquem amb un ganivet un grapat de festucs.
- Els reservem a un bol petit.
- Emplatem la crema de formatge i uns grills de taronja. Acabem amb els festucs malpicats.