Crema de formatge fresc amb taronja

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Dieta: Sense gluten
  • Informació nutricional
    -Obre

    El mató és un formatge fresc baix en greix, però ric en proteïnes.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 ració 

      

    75 g mató de cabra 

    75 g formatge fresc de vaca 

    1 taronja 

    1 cullerada de mel de taronger 

    Festucs crus pelats

PREPARACIÓ

  1. Posem a un bol mitjà 75 g de mató de cabra i la mateixa quantitat de formatge cebreiro. Si no tenim cebreiro, ho podem substituir per un formatge de quallada làctica de cabra, vaca o ovella. 
  2. Remenem amb forquilla i vareta manual fins tenir una textura crema. Si no aconseguim aquesta textura i ho tenim massa dur, ho podem barrejar amb una mica de crema de llet o iogurt.
  3. Afegim una cullerada de mel de taronger.
  4. Rementem fins a integrar.
  5. Pelem mitja taronja a sang, eliminant totes les pells.
  6. Tallem en dos o tres talls cada grill de taronja
  7. Malpiquem amb un ganivet  un grapat de festucs.
  8. Els reservem a un bol petit.
  9. Emplatem la crema de formatge i uns grills de taronja. Acabem amb els festucs malpicats.
Anar al contingut